ذوالفقارنسب در گفت‌وگو با «فرهیختگان»: همه کارهای فدراسیون مخفیانه است
واقعا با پول ویلموتس چه کارها که می‌توانستند انجام بدهند، اما حالا باید آن را به‌خاطر باخت به بحرین و عراق به ویلموتس بدهیم. با این پول می‌توانستند در 10 استان زمین فوتبالی بسازند و استعدادهای ناب آن استان‌ها را برای آینده فوتبال شناسایی کنند. واقعا از این اتفاقات باید افسوس خورد.
  • ۱۳۹۹-۰۵-۲۸ - ۰۶:۳۰
  • 00
ذوالفقارنسب در گفت‌وگو با «فرهیختگان»: همه کارهای فدراسیون مخفیانه است
تاج چندبار درمواقع حساس مشکل قلبی پیدا کرد!/ با پول ویلموتس می‌توانستند در ۱۰ استان زمین فوتبال بسازند
تاج چندبار درمواقع حساس مشکل قلبی پیدا کرد!/ با پول ویلموتس می‌توانستند در ۱۰ استان زمین فوتبال بسازند

  به گزارش «فرهیختگان»، پس از کش‌وقوس‌های فراوان مارک ویلموتس، سرمربی سابق تیم ملی توانست پرونده خود را در کمیته انضباطی فیفا به‌نتیجه برساند و فدراسیون فوتبال ایران را به پرداخت 6میلیون و 200 هزار یورو محکوم کند تا ضربه بزرگی به پیکر فوتبال کشورمان زده شود و اهالی فوتبال به این فکر کنند که در این شرایط ارزی فوتبال کشور چطور باید از این مخمصه خلاص شود. با اعلام این حکم افرادی که در بستن قرارداد عجیب‌وغریب با سرمربی بلژیکی‌تبار دست داشته‌اند، مخفی شده‌اند و هنوز هم حاضر نیستند تمام قرارداد با مارک ویلموتس را منتشر کنند تا مردم بدانند براساس کدام اشتباه حالا باید این مبلغ از بیت‌المال را به یکی از بدترین مربیان تاریخ تیم ملی بپردازند. درخصوص این موارد و اعلام رای فیفا تصمیم گرفتیم با پیشکسوت و کارشناس فوتبال کشور هم کلام شویم. گفت‌وگوی «فرهیختگان» با بیژن ذوالفقارنسب را بخوانید.

احتمالا در جریان رای پرونده ویلموتس هستید!

آنقدر در این پرونده حرف‌های ضدونقیص شنیده‌ایم که نمی‌دانیم کدامش درست و کدامش اشتباه است. همین حالا هم که همه‌جا از اعلام رای فیفا صحبت می‌شود فدراسیون اقدام به تکذیب خبر می‌کند و معلوم نیست تا کجا باید همه‌چیز مخفیانه جلو برود. من در این مدت حرف‌های زیادی درخصوص قرارداد با ویلموتس شنیده‌ام که حتی حرف‌های دو نفر هم به هم شبیه نبوده است. هر حرفی که ما می‌زنیم و هر چیزی که شما می‌نویسید بی‌فایده است، چراکه این حرف‌ها اثری روی فدراسیونی‌ها ندارد.

پس می‌گویید که کاملا همه‌چیز را رها کنیم تا اتفاقات بدتری برایمان بیفتد؟

نه من می‌گویم ما نمی‌توانیم کاری را حل کنیم، اما نهادهای نظارتی می‌توانند خیلی کارها انجام بدهند و درنهایت مقصر را به مردم معرفی کنند. آنها باید در این زمینه به میدان بیایند و همه اتفاقات این پرونده را از نامه‌نگاری اولیه تا تمامی تماس‌ها، اولین نشست و... را رصد کنند تا مشخص شود چه کسانی در این قرارداد نقش داشته‌اند و باعث شده‌اند که این هجم از ضرر روی دست فدراسیون فوتبال بماند.

برخی ادعا می‌کردند که این مربی از سوی وزارت ورزش به فدراسیون معرفی شده است.

به‌نظرم این حرف‌ها استقلال فدراسیون و رئیسش را زیرسوال می‌برد. اما باز هم ایرادی ندارد، اگر این‌گونه است همان نهادهای نظارتی می‌توانند مشخص کنند که چه کسی و در چه سطحی باعث شده که همچین قراردادی با این مربی بسته شود. باور کنید وقتی امروز تبدیل این پول را به وجه رایج کشور در یک رسانه دیدم همه‌چیز دور سرم چرخید. من فقط این را می‌دانم که هرچیزی الان بگویم فردا دوستان نزدیک خودم درسطوح مختلف حرفی خلاف آن را خواهند زد.

مبلغی درحدود 160 میلیارد تومان...

واقعا با این پول چه کارها که می‌توانستند انجام بدهند، اما حالا باید آن را به‌خاطر باخت به بحرین و عراق به ویلموتس بدهیم. با این پول می‌توانستند در 10 استان زمین فوتبالی بسازند و استعدادهای ناب آن استان‌ها را برای آینده فوتبال شناسایی کنند. واقعا از این اتفاقات باید افسوس خورد.

به‌نظر ناراحتی قلبی تاج هم بی‌ربط با این رای صادرشده ازسوی فیفا نبوده است.

نمی‌دانم باید چه بگویم و شاید حرف‌های من درست نباشد. چون اطلاعاتم درخصوص این اتفاقات مثل همه مردم است و کسی اجازه نداده تا شفاف‌سازی صورت بگیرد. البته این را می‌دانم که آقای تاج در چند موقعیت حساس اینچنینی دچار عارضه قلبی شده‌اند!

به‌نظر شما بهتر نیست در این شرایط قرارداد ویلموتس به‌صورت کامل منتشر شود تا همه بدانند چه مواردی وجود داشته که این غرامت درنظر گرفته شده است؟

مگر این اتفاق می‌افتد؟ متاسفانه در فدراسیون همه‌چیز مخفیانه و محرمانه است. قرارداد کی‌روش محرمانه بود، قرارداد ویلموتس هم محرمانه بود و حالا قرارداد اسکوچیچ هم محرمانه است. تا زمانی که شفاف‌سازی در فدراسیون وجود نداشته باشد باید منتظر اتفاقات این مدلی باشیم.

به‌عنوان آخرین سوال به‌نظرتان باید چه کار کرد تا دیگر شاهد این مدل قرارداد‌ها نباشیم؟

تنها راه‌حل آوردن افراد صالح و سالم روی کار است. آدم‌های متخصصی که از قوانین سر در می‌آورند. البته باید این افراد هم از فیلترهای قوی نظارتی عبور کنند و درصورت سلامت اخلاقی در انتخابات شرکت داده شوند، در غیر این صورت نمی‌توان به روزهای آینده دلخوش بود.

 * نویسنده: آرش محمدی،  روزنامه‌نگار

مطالب پیشنهادی
نظرات کاربران
تعداد نظرات کاربران : ۰